0

Medal of Honor Infiltrator Full Version Free Download

Posted by muhammad najmie on 6:54 PG in

Pingat memenangi anugerah francais Honor kembali ke Advance Game Boy dengan Medal of Honor infiltran, semua pengalaman baru yang direka khusus untuk platform. Pemain menganggap peranan Koperal Jake Murphy, melengkapkan lima misi berani untuk mengalahkan Paksi dalam beberapa pertempuran Perang Dunia II yang paling terkenal.
Infiltran menggabungkan overhed orang ketiga penerokaan dan seksyen tindakan dengan kedudukan tetap, seksyen menembak orang pertama. Banyak tema yang berbeza dan gaya permainan digabungkan dengan lancar ke dalam pakej yang sama: tempur infantri, kenderaan tempur, operasi rahsia, dan sniping. Pemain juga akan mempunyai peluang untuk menggunakan Game Boy Advance mereka sebagai peta masa sebenar dengan menghubungkan dengan Pingat Matahari Honor Rising pada Nintendo GameCube

Medal of Honor: infiltran telah diterima baik oleh pengkritik, kini memegang skor purata sebanyak 81% pada Kedudukan Permainan dan 80 tahun pada pengkritik Meta, berdasarkan pada 17 dan 19 ulasan masing-masing. IGN itu Craig Harris berkata bahawa "produk akhir adalah permainan yang baik pada akhir lain spektrum kualiti dari tahun lepas tak berguna" dan "mempunyai besar rasa sepanjang jalan melalui." Frank Provo Spot Permainan menyatakan bahawa infiltran "adalah permainan yang menyeronokkan pegang tangan yang perlu sila sesiapa yang mencari.PC Requirements:
Processor = 1.4 sehala
RAM = 256 MB
Grafik = 128MB


0 Comments

Catat Ulasan

Copyright © 2009 Muhammad Najmie All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.