0

Internet Download Manager 6.12 With Keygen

Posted by muhammad najmie on 4:15 PG

Internet Download Manager 6,12 Akhir Membina 12 masalah keserasian Tetap dengan pelayar yang berbeza termasuk Internet Explorer 9 Final, semua Mozilla Firefox versi sehingga Mozilla Firefox 14 (Aurora), Google Chrome. Peningkatan kikir FLV ke menyimpan video dari pemain web YouTube, Google Video, TV MySpace, dan lain-lain laman web yang popular.
Internet Download Manager (IDM) adalah alat untuk meningkatkan kelajuan download sehingga 5 kali, resume dan jadual muat turun. Pemulihan kesilapan yang menyeluruh dan keupayaan resume akan restart pecah atau diganggu muat turun disebabkan oleh sambungan yang hilang, masalah rangkaian, penutupan komputer, atau gangguan kuasa yang tidak diduga. Mudah antara muka pengguna grafik membuat pengguna IDM mesra dan mudah untuk Download Manager use.Internet mempunyai logik download pemecut pintar yang mempunyai segmentasi file pintar dinamik dan selamat teknologi memuat turun berbilang untuk mempercepatkan muat turun anda.
Tidak seperti pengurus turun dan pemecut lain segmen Internet Download Manager turun fail dinamik semasa proses muat turun dan reuses sambungan tersedia tanpa menyambung tambahan dan login peringkat untuk mencapai pecutan prestasi yang terbaik.Internet Download Manager menyokong pelayan proksi, ftp dan protokol http, firewall, pelencongan, biskut, kebenaran, audio MP3 dan pemprosesan kandungan video MPEG. IDM mengintegrasikan dengan lancar ke dalam Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2, dan semua pelayar popular lain untuk secara automatik mengendalikan muat turun anda. Anda juga boleh seret dan lepaskan fail, atau menggunakan Internet Pengurus turun dari arahan baris.
Internet Download Manager boleh dail modem anda pada masa yang ditetapkan, memuat turun fail yang anda mahu, kemudian meletakkan atau bahkan mematikan komputer anda apabila ia dilakukan.Ciri-ciri lain termasuk sokongan berbilang bahasa, zip preview, kategori turun, penjadual pro, bunyi pada acara-acara yang berbeza, sokongan HTTPS, pemproses beratur, bantuan html dan tutorial, meningkatkan perlindungan virus setelah selesai muat turun, muat turun progresif dengan kuota (berguna untuk sambungan yang menggunakan beberapa jenis
dasar akses yang saksama atau FAP seperti Direcway, PC langsung, Hughes, dll), terbina dalam pemecut muat turun, dan lain-lain lagi.Versi 6.12 menambah panel download IDM untuk web-pemain yang boleh digunakan untuk memuat turun video flash dari laman seperti YouTube, MySpaceTV, dan Google Video. Ia juga mempunyai sokongan Windows 7 dan Vista lengkap, YouTube bakhil, dibangunkan semula penjadual, dan MMS protokol sokongan. Versi baru juga menambah integrasi dipertingkatkan untuk IE dan pelayar berasaskan IE, direka semula dan dipertingkatkan enjin memuat turun, integrasi maju yang unik ke dalam semua pelayar terbaru, toolbar bertambah baik, dan pelbagai penambahbaikan lain dan ciri-ciri baru.
 
 


0 Comments

Catat Ulasan

Copyright © 2009 Muhammad Najmie All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.